close
vestavena_skrin__sikma_buk

Byty s atypickými prostory mají beze sporu své kouzlo. Ale každá mince má dvě strany, což se projeví při jeho vybavování. Komerčně dostupný nábytek do atypických prostor nepasuje, co si počít?

Vestavěná skříň
Vestavěná skříň

Atypický prostor a nábytek

Zařídit prostor v podkrovním pokoji, pod šikminou, pod schody a další atypické prostory může být tvrdým oříškem. Váš problém může vyřešit vestavěná skříň v atypickém provedení.

Vestavěná skříň v podkroví
Vestavěná skříň v podkroví

Skříň na míru

Vestavěná skříň v atypickém provedení velmi efektivně vyplní prostor, pro který byla vyrobena, a poskytne dostatek úložných míst pro vaše věci. Zapomeňte na univerzální uspořádání komerčních skříní, interiér skříně na míru si přizpůsobíte podle svých představ.

Co si před objednáním skříně na míru promyslet?

  • Umístění skříně,
  • dekor použitého materiálu (stromový/jednobarevný; lesklý/matný),
  • typ dveří (posuvné/otevírací/skládací),
  • rozložení vnitřního prostoru,
  • ev. doplňky využitelné k jejímu vybavení (police, různé typy věšáků, zásuvky, tyče…).
Vestavěná skříň šikmá
Vestavěná skříň šikmá

Že si neumíte zcela přesně představit skříň, která by poskytla dostatek úložného prostoru pro vaše věci, ale zároveň byla vhodným designovým doplňkem bytu? Nevěšte hlavu, využijte rady odborníků na skříně na míru. Ti vám budou nápomocni a pokusí se s vámi najít nejoptimálnější řešení.

Ve většině domácností se lidé potýkají s nedostatkem prostoru. Ani atypický prostor vašeho bytu nemusí zet prázdnotou. Využijte jej pro atypickou skříň na míru, která dodá vašemu domovu šmrnc.

Tags : vestavěná skříň

Autor Jaroslav

Komentáře k článku