close
Spolupráce

Časy nábytkových stěn už dávno zapadly do zapomnění. Nyní se volí buď jednotlivé kusy nábytku, nebo modulární, které stejně poskytují spoustu volného prostoru.

obrazy-na-platne

Avšak objevil se jiný problém – jak využít stěny, aby nebyly tak studené, prázdné a málo útulné? Pomoci mohou zajímavé dekorace, jako je krásný obraz na plátně nebo skleněné obrazy, které do interiéru vnášejí jedinečnou atmosféru. Zjistěte, jaké obrazy se hodí do vašeho interiéru!

Stylový a krásný obraz na plátně

Proč je moderní a krásný obraz na plátně skvělou dekorací do stylového obýváku? Především – obrovský výběr motivů, barev a velikostí nabízí mnoho možností, jak využít jak velké, tak malé stěny. Navíc, díky němu lze zajímavě zařídit problematické místo, jako je schodiště nebo úzká stěna v chodbě. Co víc – krásné obrazy na plátně jsou skvělou alternativou pro všechny další dekorace, což jistě potěší minimalisty. Ozdobí interiér, ale zároveň nebudou zabírat místo ani přitahovat prach. Díky nim lze místnost trochu zahřát nebo naopak ochladit, lze do ní vnést spoustu vlastního charakteru, vybíráním odpovídajícího motivu.

Krásné obrazy na plátně lze umístit do libovolných rámců, čímž jim dodáte ještě více individuálního stylu.

Skleněné obrazy – jedinečná dekorace do moderního interiéru

Skleněné obrazy jsou skvělým řešením pro ty, kdo zařizují svůj prostor ve stylu glamour a neopovrhují kapkou lesku. Krásně odrážejí světlo, což navíc vizuálně rozjasní interiér a opticky jej zvětší. Jsou velmi elegantní a naprosto moderní. Skleněné obrazy se perfektně hodí jak do obývacích pokojů, tak do kuchyně nebo koupelny, protože jsou snadno udržovatelné a odolné vůči různým faktorům – nemusíte se tedy obávat jejich rychlého poškození. Co je nejdůležitější, jsou dostupné v mnoha zajímavých vzorech a barvách, což nabízí obrovské možnosti pro aranžmá. Skleněné obrazy se skvěle hodí do různých aranžmá, ale zejména do moderních a minimalistických.

Vybráním dekorací na stěny lze ušetřit spoustu místa a zároveň vyřešit problematický problém s dekorováním interiéru bez pocitu přepychu. Pokud nechcete další polici, ale prázdný, velký prostor vytváří nepříjemný dojem – krásný obraz na plátně nebo skleněný obraz budou zajímavým a přitom velmi praktickým řešením.

Zdroj foto: Pexels

Komentáře k článku