close
kitchen-3857475_960_720

Jaro je za dveřmi – ideální doba na rekonstrukci kuchyně, nemyslíte? Nebo teprve vybíráte kuchyni do vašeho nového vysněného bydlení? Přinášíme vám několik kuchyňských trendů. Nechte se těmito nejnovějšími trendy inspirovat, abyste ze své kuchyně vytvořili působivé místo nadčasového designu.

Tmavé barvy

Tmavě zbarvené kuchyně dominují na všech sociálních sítích. Černá, královská modrá a antracitová se budou v průběhu tohoto roku objevovat stále více. A není se čemu divit, právě tmavé barvy dodají srdci domova dramatický šmrnc.

Přírodní barva dřeva

Nadčasová klasika, klasické dřevěné skříňky a poličky s barvou přírodního dřeva se stanou oblíbenou volbou při renovaci a výběru kuchyní v roce 2022. Přírodní dřevo bylo vždy klasickou volbou do kuchyní, jejich popularita opět začíná nabírat na síle.

Bílé pracovní desky

Bílé pracovní desky jsou stále oblíbenou volbou již mnoho a mnoho let a trend se nikam neubírá. Celobílé pracovní desky, které vytvářejí elegantní a sofistikovaný povrch, budou obzvláště dobře korespondovat s tmavšími barvami.

Všechny odstíny zelené

Není překvapením, že zelená stále patří mezi vyhledávané barvy. Její veškeré odstíny evokují barvu přírody a právě příroda je tématem letošního roku. Takže ať už si vymalujete šalvějově zelenou, zářivou zelenou, nebo jen zařadíte do své kuchyně doplňky v této barvě, rozhodně půjdete s dobou.

Otevřené police

A konečně, otevřené police a nádobí co nejvíce na očích budou, stejně jako v předchozích letech, tak i v roce letošním velmi oblíbenou variací kuchyně. Tento moderní a jednoduchý styl vytváří příjemnou a pohodovou atmosféru. Záleží pouze na vás, zda se dokážete vzdát všech horních skříněk nebo dokážete stylově zkombinovat otevřené police se skříňkami.

Věříme, že jsme vám dodali nápady, kterými můžete svou kuchyni oživit a doladit k dokonalosti.

Zdroj foto: pixabay.com

Tags : 2022barvytrendy

Komentáře k článku